27-11-2022
Pocherede æg
Før: æggene skal være mellem 3 og 7 dage gamle, når vandet koger, rører man, så der kommer en hvirvel i vandet. Den holdes ved lige, mens man forsigtigt kommer æg uden skal i. De er færdige ø, når man har sunget God save the King en gang.
Nu: Jeg kommer lidt eddike i det kogende vand, derefter kommer æggene i uden skal et ad gangen. Hviden samler sig om ægget, når det ser færdigt ud, er det færdigt. Piece of cake.
Bonusinfo: Tak til Tareq Taylor fra "Dage i haven"
Seneste kommentarer
Hah, jeg er modsat. Dagen efter skal ting have ekstrasalt! Måske Nissen flytter mit salt, til dine rester om natten?
Det lyder vel nok dejligt - jeg nyder også de kvartere der ikke er helt “turistede” men med et lokalt islæt i form af mange indfødte på cafeerne og butikkerne, der ikke nødvendigvis er de sædvanlige💙.
Ja, jeg har det ikke
Min kæreste ser også sport med både åbne og lukkede øjne. Det må være en slags talent.