26-11-2022
Boller bagt i airfryer
Så fik jeg en ny, den var på tilbud, og da jeg også havde en del bnus, kostede den lig godt 400 kr. Den er større end min gamle.
Bollerne blev bagt på surdej, ølandshvede, manitobamel og lidt salt
De stod og hævede fra kl 17.30 til næste morgen, hvor jeg formedelst dem, lagde dem på bagepapir, lod dem stå og efterhæve i airfryeren. De blev bagt først i et kvarter, så vendte jeg dem og gav dem 6 minutter, fordi jeg syntes bunden var for blød.
De blev gode.
I går lavede jeg fritter af røde kartofler, de var også gode.
Bonusinfo: Beklager pauserne, men ....
Seneste kommentarer
Hah, jeg er modsat. Dagen efter skal ting have ekstrasalt! Måske Nissen flytter mit salt, til dine rester om natten?
Det lyder vel nok dejligt - jeg nyder også de kvartere der ikke er helt “turistede” men med et lokalt islæt i form af mange indfødte på cafeerne og butikkerne, der ikke nødvendigvis er de sædvanlige💙.
Ja, jeg har det ikke
Min kæreste ser også sport med både åbne og lukkede øjne. Det må være en slags talent.