Ratatouille
Engang for nogle år siden, endte jeg altid for tit med at lave ratatouille, når vi skulle have grønt. Jeg holder meget af ratatouille, men der måtte være andet. Så jeg stoppede med det.
Forleden ser jeg på, hvilke grøntsager, som jeg har, så manglede jeg bare en aubergine til en god gang ratatouille, og det blev det. Vi fik frikadeller til. Selvfølgelig fik vi ikke spist op.
Så jeg brugte resterne af ratatouilleen til en grøn lasagne.
Ratatouille består af i min verden af: Olivenolie, løg, aubergine, rød peberfrugt, squash, tomater, hvidløg, salt og peber. Alt sammen skåret i mundrette stykker, undtagen hvidløget, der presses eller snittes fint. Det kommes i gryden i ovennævnte rækkefølge, når auberginen er mør, krydres der.
Lasagnen blev lagt sammen med en lille rest sprød kålblanding, lasagneplader og en færdigkøbt Mornaysauce. Normalt laver jeg den selv, men sommerhus........
Bonusinfo: Jeg havde skrevet det hele før, men sommerhus og netforbindelse, suk.
Seneste kommentarer
Hah, jeg er modsat. Dagen efter skal ting have ekstrasalt! Måske Nissen flytter mit salt, til dine rester om natten?
Det lyder vel nok dejligt - jeg nyder også de kvartere der ikke er helt “turistede” men med et lokalt islæt i form af mange indfødte på cafeerne og butikkerne, der ikke nødvendigvis er de sædvanlige💙.
Ja, jeg har det ikke
Min kæreste ser også sport med både åbne og lukkede øjne. Det må være en slags talent.