Blandet landhandel
Kunne være buffet, meza eller tapas
Som regel køber jeg færdigblandet salat, der bliver mindre spild. Her er det sprød kålsalat. Dressingen lavede jeg selv olivenolie, citron, salt og peber.
Blæksprutter og rejer vendt i dej og stegt i olie. Dejen 1 æg, rørt med kartoffelmel, lidt loppefrøskaller, vand, salt, peber. Blæksprutterne var frosne, ligesom rejerne, der var en del is ved dem, det kom med i dejen, som skulle have en konsistens som en lidt tyk pandekagedej. De blev stegt i olie i vokken.
Så rørte jeg hvidløg i en god mayonnaise, aioli.
Jeg havde lidt fetaost til overst fra et græsk farsbrød, som vi fik for et par dage siden.
Samtidig med at jeg bagte brød, havde jeg en rød peberfrugt i ovnen, den må meget gerne blive mørk. Det blev den og kom i en plastikpose, så er den lige til at få skallen af, når den er kold. Olivenolie, citron, hvidløg, salt, peber og lidt grønt drys.
Bonusinfo: Blæksprutterne er købt hos Asiens supermarked Østerbrogade 115 ved Chr.Mindesvej 2100 Ø. Ikke betalt reklame.
Seneste kommentarer
Hah, jeg er modsat. Dagen efter skal ting have ekstrasalt! Måske Nissen flytter mit salt, til dine rester om natten?
Det lyder vel nok dejligt - jeg nyder også de kvartere der ikke er helt “turistede” men med et lokalt islæt i form af mange indfødte på cafeerne og butikkerne, der ikke nødvendigvis er de sædvanlige💙.
Ja, jeg har det ikke
Min kæreste ser også sport med både åbne og lukkede øjne. Det må være en slags talent.