2 retter
Den første dag med kylling. Det var kyllingebryst, som blev skåret i skiver og marineret og stegt på en pande. . Marinaden var olie, hvidløg, ingefær, chili og citron. Næste dag var det færdigkøbte frosne falafler.
Tilbehøret var salat, den bestod af : Icebergsalat, salatløg, tomat og agurk, ingen dressing.
Når der ikke var dressing skyldes det, at jeg lavede en slags kold sauce, 1 avocado blev blendet med chili, hvidløg, citronsaft og cremefraiche 6%, det var halvdelen af bægeret med cremefraiche,, til sidst smages til med salt. På anden dagen kom jeg lidt mere chili og hvidløg, falafler kræver lidt mere.
Jeg "lavede" falaflerne i min Actyfry, det gik, men var ikke optimalt.
Vi fik ristet brød og tacochips til.
Bonusinfo: Vi er kun to. Så 1 kyllingebryst til hver, og 1 avocado til deling.
Seneste kommentarer
Hah, jeg er modsat. Dagen efter skal ting have ekstrasalt! Måske Nissen flytter mit salt, til dine rester om natten?
Det lyder vel nok dejligt - jeg nyder også de kvartere der ikke er helt “turistede” men med et lokalt islæt i form af mange indfødte på cafeerne og butikkerne, der ikke nødvendigvis er de sædvanlige💙.
Ja, jeg har det ikke
Min kæreste ser også sport med både åbne og lukkede øjne. Det må være en slags talent.