04-08-2022
Variation af gammel kending
Jeg manglede varmtrøget lakt, fløde og spinat, til gengæld havde jeg fed græsmælk, persille, maizena og rejer.
Pasta blev lavet sideløbende.
Først stegte jeg laksen i olivenolie og smør, den blev taget af panden.
Mælk, persille, Herbamare og Maizena kom på panden og kogt igennem. Efter panden blev taget af kom rejerne på. Det var optødede rejer. Sovsen blev blandet med pastaen. Laksen blev serveret til.
I opskrifter står der som reget en skefuld olie og smør, det sjældent nok.
Bonusinfo: Jeg bruger af og til Maizena som genvej, opbagning med smør, eller som her i mangel af fløde.
Seneste kommentarer
Hah, jeg er modsat. Dagen efter skal ting have ekstrasalt! Måske Nissen flytter mit salt, til dine rester om natten?
Det lyder vel nok dejligt - jeg nyder også de kvartere der ikke er helt “turistede” men med et lokalt islæt i form af mange indfødte på cafeerne og butikkerne, der ikke nødvendigvis er de sædvanlige💙.
Ja, jeg har det ikke
Min kæreste ser også sport med både åbne og lukkede øjne. Det må være en slags talent.