Vegan eller vegetar
Frokosten var vegansk, men aftenmaden blev vegetarisk.
Jeg havde tomater, en frisk plade butterdej, ricotta, asparges, hvidløg,diverse krydderurter fra haven, mynte, oregano, purløg og persille.
Ovnen blev tændt, hvis det havde været i lejligheden, havde det været på 200 grader, i sommerhus krydser jeg fingre og håber, at det går.
Når ovnen er "klar", kommer butterdejen i ovnen. Krydderurter og hvidløg hakkes og blandes i ricottaen med lidt salt og peber.. Asparges skrælles, det var hvide asparges, grønne behøver ikke at skrælles. Tomater skæres i både. Butterejen, som er færdig, men ikke brun, er kommet ud. Den bliver smurt med ricottablandingen, dekoreres med asparges og tomater. Jeg lagde asparges i striber med mellemrum, i mellemrummer kom jeg tomater, skiftevis røde og gule. Tomaterne var små, så de blev skåret i 4 dele. Lidt salt drysses på og olivenolie blev hældt over .
Ind i ovnen ca. 10 minutter. Jeg har flere gange fået hvide asparges til en fordelagtig pris i år. Grønne asparges er gode, men hvide er luksus.
Bonusinfo: Jeg fik fotograferet frokosten, men ikke middagen.
Seneste kommentarer
Hah, jeg er modsat. Dagen efter skal ting have ekstrasalt! Måske Nissen flytter mit salt, til dine rester om natten?
Det lyder vel nok dejligt - jeg nyder også de kvartere der ikke er helt “turistede” men med et lokalt islæt i form af mange indfødte på cafeerne og butikkerne, der ikke nødvendigvis er de sædvanlige💙.
Ja, jeg har det ikke
Min kæreste ser også sport med både åbne og lukkede øjne. Det må være en slags talent.