09-03-2022

Jeg er offer for en konspiration.

Næsten færdig og så blev det slettet. Øv.

Det drejer som 3 udsendelser, hvor Huxi Bach taler med nogle, som andre kalder sølvpapirshatte. 

Een gav Huxi omkring 1000 sider med beviser for hans påstand. Det viste sig, da det blev afsløret, at der ikke var meget bevis i papirerne, at han ikke selv havde læst dem, men bare troet, at det var beviser. 

En anden mand virkede meget sympatisk, det var han så ikke skriftligt. 

Den første mand grinede af sig selv, da han blev afsløret omkring papirerne, og da han fik gjort Dronningen til satanist, hvad han så mener med det. Han ligner en der som barn og ung kunne slippe af sted med at smile og smiske. Det tror han stadig virker. Not so much.

Kvinden var meget typisk for en sølvpapirshat.

Fælles for alle tre var, at de afviste de eksperter på området, som Huxi også interviewede,  for de var ikke uafhængige.

Det mærkelige er, at i morges læste jeg et interview med  Margrethe Vestager i Information,  hvor hun taler om, hvordan Putin forsøger at splitte vesten, hacker angreb og økonomisk støtte til højrefløjspartier og regeringer.. Hans meget rige rusiske venner osv. Og så tænkte jeg på, hvordan han havde været kammerat med Løkke, og hvor charmeret Marie Krarup er af ham.ligekledes Trump. Man kan hurtigt finde noget, der støtter en konspirationsteori.

Bonusinfo: Jeg tror, at våbenindustrien er interesseret i at holde konflikter og spændinger i gang, for ellers kan de ikke udvide deres forretning.