03-03-2022
Forår
Jeg havde købt en økologisk kylling, den delte jeg i to halve. Den første blev til marokkansk kylling med couscous.Ganske udmærket.
Næste dag blev den anden halvdel brugt til en dansk forårklassiker.
Kylling med agurkesalat, sovs og kartofler.
I Irma havde de ægyptiske nye kartofler. Vi skruer op for grøntsagerne, derfor er der også broccoli.
Bonusinfo: Vi synes de nye udenlandske er bedst fra Ægypten.
Seneste kommentarer
Hah, jeg er modsat. Dagen efter skal ting have ekstrasalt! Måske Nissen flytter mit salt, til dine rester om natten?
Det lyder vel nok dejligt - jeg nyder også de kvartere der ikke er helt “turistede” men med et lokalt islæt i form af mange indfødte på cafeerne og butikkerne, der ikke nødvendigvis er de sædvanlige💙.
Ja, jeg har det ikke
Min kæreste ser også sport med både åbne og lukkede øjne. Det må være en slags talent.