Italien
Italiensk pølseret.
I Irma, Superbrugsen og Kvickly kan man som regel købe nogle italienske pølser, der er tre slags, jeg kan bedst lide dem med fennikel. Der er fem i hver pakke, tre til hr. Mand og to til mig, de koster som regel 50 kr.
Hr. Mand er på sin udstillin i Rørholmsgade 2 fra kl 16 - 19, så vi har valgt at spise varm mad midt på dagen.
Nem pølseret.
Denne gang blev pølserne skåret i skiver og sammen med tre fed hvidløg blev vendt i lidt olivenolie i en gryde.
Derefter kom jeg to tomater, der var skået ud samt en dåse hakkede tomater ned i gryden, da det kom i kog, flyttede jeg gryden over på mit mindste blus og skruede helt ned, så det bare småkogte.
Det fik det lov til i omkring 40 min. Og nu satte jeg vand over til pasta. Lidt reven parmasan og lidt persille.
Bonusinfo: Jeg lavede selv pastaen. Mel, to æg og lidt sallt, nå ja så har jeg en pastamaskine.
Seneste kommentarer
Hah, jeg er modsat. Dagen efter skal ting have ekstrasalt! Måske Nissen flytter mit salt, til dine rester om natten?
Det lyder vel nok dejligt - jeg nyder også de kvartere der ikke er helt “turistede” men med et lokalt islæt i form af mange indfødte på cafeerne og butikkerne, der ikke nødvendigvis er de sædvanlige💙.
Ja, jeg har det ikke
Min kæreste ser også sport med både åbne og lukkede øjne. Det må være en slags talent.