Rester
I går fik vi torsk på blomkålsmos. Det var ikke så ringe, men der var en del til overst. Så det skuĺe bruges.
I dag blev det til en art blomkålsgratin med svampe.
En pæn portion mos, opringdeligt 1 bagekartoffel og et blomkålshoved most med den smule væske , som ikke forsvandt, da jeg hældte vandet fra. Det blev serveret med stegt torskefilet
Resterne af torskefilten blev vendt i lidt mayonaise og spist til frokost.
Ovnen blev tændt 200 grader.
Derefter skilte jeg 4 æg i blommer og hvide. Hviderne blev pisket stive. Blommerne blev rørt sammen med mosen.
En form blev smurt.
Æggehvider blev vendt i mosen. Ost blev revet over.
35 min i ovnen, serveret med svampe, løg og hvidløg
: Gratin er ikke så sart som soufflé, men vent ikke for længe med serveringen.
Bonusinfo: Jeg kan ikke rigtig svare på kommentarer.
Seneste kommentarer
Hah, jeg er modsat. Dagen efter skal ting have ekstrasalt! Måske Nissen flytter mit salt, til dine rester om natten?
Det lyder vel nok dejligt - jeg nyder også de kvartere der ikke er helt “turistede” men med et lokalt islæt i form af mange indfødte på cafeerne og butikkerne, der ikke nødvendigvis er de sædvanlige💙.
Ja, jeg har det ikke
Min kæreste ser også sport med både åbne og lukkede øjne. Det må være en slags talent.