07-11-2020
Arg jeg glemte
at tage et billede.
I går fik vi laks i vok.
Jeg snittede bladselleri, løg, ingefær, hvidløg, gulerødder, chili og rød peberfrugt. Lidt olie i vokken og grøntsagerne på sammen fiskesauce, jeg skar derefter laksen i tern. Da grøntsagerne var næsten møre, men ikke brunede, kom jeg Mirin, sød chilisauce og østerssauce på.
Det blev serveret med ris.
Bonusinfo: Lidt ned af Christiansmindevej fra Østerbrogade ligger en rigtig god kinesisk butik.
Seneste kommentarer
Hah, jeg er modsat. Dagen efter skal ting have ekstrasalt! Måske Nissen flytter mit salt, til dine rester om natten?
Det lyder vel nok dejligt - jeg nyder også de kvartere der ikke er helt “turistede” men med et lokalt islæt i form af mange indfødte på cafeerne og butikkerne, der ikke nødvendigvis er de sædvanlige💙.
Ja, jeg har det ikke
Min kæreste ser også sport med både åbne og lukkede øjne. Det må være en slags talent.