De runde fødselsdage
De runde fødselsdage i den lidt høje ende falder tæt i de her år. Vi var på Skjolds Cafe i går,. Vi skulle være der kl. 13, så er det jo at man tit først får mad kl. 14, det kom også til at stemme. Derfor er det for mig en rigtig god ide at spise en lidt større morgenmad end vanligt.
Dagen før havde jeg gjort klar til surdejsboller, de blev bagt om morgenen. Der blev lavet røræg, smør smeltes, 3 æg røres i, sommetider kommer jeg også lidt mælk i, til sidst krydres med salt og peber. Pølserne er brunchpølser fra Hanegal, som jeg havde liggende i fryseren. Til sidst var der selvfølgelig ost, marmelade også en sød løgkompot til osten. Vi blev mætte og klar til at vente til kl. 14 til at spise.
Det var en herlig fest, vi sad tæt og kom hinanden ved. Værtindens søn er jazzmusikant, trommeslager, så der blev spillet op både til dans og til sang.
Bonusinfo: Den dejlige vise: "Livet er en morgengave" er ikke egnet til fællessang.
Seneste kommentarer
Hah, jeg er modsat. Dagen efter skal ting have ekstrasalt! Måske Nissen flytter mit salt, til dine rester om natten?
Det lyder vel nok dejligt - jeg nyder også de kvartere der ikke er helt “turistede” men med et lokalt islæt i form af mange indfødte på cafeerne og butikkerne, der ikke nødvendigvis er de sædvanlige💙.
Ja, jeg har det ikke
Min kæreste ser også sport med både åbne og lukkede øjne. Det må være en slags talent.