05-08-2019
En France come vous .....
Ja ja. I går købte jeg en cuvette, som jeg delte i to. I går fik vi den indisk inspireret, og i dag var den klart fransk.
Fælles for begge var, at det ikke var en hurtig tilberedning , jeg VIL være sikker på, at den er ikke bare gennemstegt, men MØR. Og når en pæn stort stykke fint kød koster lige under 80 kr. så får jeg mine mistanker til mørheden.
Normalt laver jeg den på tysk med kartofler og peberrodssauce, men som sagt, den var så stor, at den blev delt i to, og laver dels indisk og fransk.
Der var/er til frokost næste dag, når man er to. Og med forret og dessert ville der også være til 4.
Bonusinfo: Ja begge var møre.
Seneste kommentarer
Hah, jeg er modsat. Dagen efter skal ting have ekstrasalt! Måske Nissen flytter mit salt, til dine rester om natten?
Det lyder vel nok dejligt - jeg nyder også de kvartere der ikke er helt “turistede” men med et lokalt islæt i form af mange indfødte på cafeerne og butikkerne, der ikke nødvendigvis er de sædvanlige💙.
Ja, jeg har det ikke
Min kæreste ser også sport med både åbne og lukkede øjne. Det må være en slags talent.