19-06-2019

Reffen

I går var vi ude med byvandringsgruppen. Vi var ude på den Refshaleøen, der hvor B&V  i sin tid lå. Spændende sted jeg havde aldrig været der før, det er lidt råt, ikke på den barske måde. Vi tog derud med linje 9A fra Christianshavns torv, det er linje 9A's endestation.

Og selvom den kører forbi Christiania, var det helt almindelige mennesker, der sad i bussen. Og der var ingen, der hang uden på bussen for at køre gratis med. (Det har jeg læst i en Facebookgruppe, at man gør med 1A i København.) Men den slags mærkværdigheder slap vi for.

Der var mange mennesker derude, det var fint, fint vejr. Reffen består at et utal af madboder, hvor man selv går hen og køber sin mad, og andre steder kan man købe drikkevarer, de har også alkoholsfri øl. Og en æblecider, den var ikke alkoholsfri, jeg tror, den lå på en 7 %. Priserne er rimelige, man kan kun betale med kort.

Hr. Mand, B. og jeg fik en vegetarisk platte, tyrkisk, den var rigtig god. Andre fik en indisk kyllingeret, A. var begejstret, M. fik grillet makrel. Og J. fik pølser og pommes frites, der var en salat med, men det spiser J. Ikke, så den spiste M.

Bonusinfo: Antimuslimsgrupper bruger København som skræmmebillede, det kan være ret morsomt, som at 1A kører på Nørrebro.