10-06-2019
Hornfisk
Da jeg var hos fiskehandleren efter hornfisk, erhvervede jeg mig et hæfte "Årets pinsefisk skærising". Jeg blev ved hornfisken, men besluttede at lave en af opskrifterne. Stegt skærising med cremedouble og hvide asparges. De hvide asparges, som de havde i Helsinge Kvickly, var ikke kedelige, men tynde, og da de skal skrælles, tog jeg grønne asparges, men ellers fuldte jeg opskriften nogenlunde.
Og det var slet ikke så ringe endda..
Bonusinfo: I går fik jeg hele mit oplæg slettet på grund af en fejl. Øv. Og i dag kom der to.
Seneste kommentarer
Hah, jeg er modsat. Dagen efter skal ting have ekstrasalt! Måske Nissen flytter mit salt, til dine rester om natten?
Det lyder vel nok dejligt - jeg nyder også de kvartere der ikke er helt “turistede” men med et lokalt islæt i form af mange indfødte på cafeerne og butikkerne, der ikke nødvendigvis er de sædvanlige💙.
Ja, jeg har det ikke
Min kæreste ser også sport med både åbne og lukkede øjne. Det må være en slags talent.