26-05-2019

Pause Poul

Der har være lidt stille i nogle dage, det er såmænd ikke fordi, der ikke er sket noget,som ikke kan deles. Men lysten har ligesom manglet. Jeg ved ikke hvorfor, jeg kunne give Rasmus Paludan skylden, men hans tilhængere skræmmer mig mere. Og er det ikke lidt meget, at det altid er andres skyld.

Ugen startede med at passe Rendemasken, som var syg. Så skulle jeg hente Legodrengen i SFO’en, det var første gang. Det er godt nok en stor skole, han skal gå på. 

Da alle andre fik valgkort, kom der intet til mig, så jeg tog ind på Borgerservice for at stemme, der var lang kø, og det tog lang tid. Men jeg fik da sludret hyggeligt med dem, jeg stod i kø sammen med. 

Der var ”afdansningsbal” med gamle kollegaer fredag aften, som sædvanligt hyggeligt og godt. Og vi var flere i år end de sidste par år, der var endda besøg fra Samsø. Long time no seen.

Og lørdag let tømmermandsramt gik/trippede jeg og hr. Mand med Parkinson Unity Walk 1,7km i indre by ført an af trommer og en letpåklædt kvinde. Da det var slut var vi blevet sultne og fik en burger med fritter på Rizraz. Fritterne var perfekte, og vi kunne tydeligt høre underholdningen, som også hørte med til Unity Walk’en.

Torsdag havde jeg stegt en halv kylling og kogt den anden halvdel. Vi spiste den halve kylling og i går lørdag fik vi den kogte med asparges. Og da vi havde spist godt af fritterne, fik vi ikke spist op, så der er rester til i dag også. Enten i tarteletter eller, hvad jeg lige nu hælder mest til, en tærte.

Bonusinfo: I Irma har jeg købt nogle japanske auberginer, de er lange og tynde, men det må være til i morgen.