11-05-2019
Hornfiskesæsonen er i gang
Egentlig vil jeg helst forbigå denne pragtfulde fisk i tavshed, fordi der er så få erhvervsfiskere, som fanger den.
Det er nok den mest alsidige fisk, jeg kender, og så smager den rigtig godt. Pighvar er nok lidt bedre, ikke meget men til gengæld meget dyrere, selv om hornfisk også er kommet pænt med.
Sidste uge fik vi den i klassisk udgave med kartofler og persillesovs. I går med tartarsauce,Diverse, og ærtepure. Og en lille smule kartofler og gulerødder. Søtunge er da ok, men håbløst overvurderet.
Bonusinfo: Og får man ikke spist op, er der en fin rugbrødsmad næste dag.
Seneste kommentarer
Hah, jeg er modsat. Dagen efter skal ting have ekstrasalt! Måske Nissen flytter mit salt, til dine rester om natten?
Det lyder vel nok dejligt - jeg nyder også de kvartere der ikke er helt “turistede” men med et lokalt islæt i form af mange indfødte på cafeerne og butikkerne, der ikke nødvendigvis er de sædvanlige💙.
Ja, jeg har det ikke
Min kæreste ser også sport med både åbne og lukkede øjne. Det må være en slags talent.