13-03-2019

Her er smukt

Det er fantastisk at vågne op til en udsigt over havet med en fantastisk solopgang over Estorils by. Vores altan ligger stik syd, hvad der senere på året måske nok ville være en ulempe, men her i marts bestemt ikke er det. 

I går var vi på en tur til Lisabon, mange oplysninger, meget komprimeret, om eftermiddagen gik vi til Cascais for at dels købe billetter til tog til Lisabon og dels købe ind. Det siges, at det er billigere at køre med det offentlige i Berlin end i København, det passer ikke. Men her passer det. 5 ture t il Lisabon og 5 til Cascais for 2 personer tur retur 21 Euro, det er Preiswert, som to søde damer på Berlinsk museum ville sige det.

Når hr. Mand og jeg støder på noget virkelig kikset og langsomt kundefjendsk betjening, kalder vi det for Merlung. Det skyldes en oplevelse på et posthus i Merlung. Hr. Mand sad og nød en lilli køs fustratipn over to lidt ældre mænds betjening at en kvinde, der var ikke det, der var galt, og da ekspeditionen til alles lettelse var færdig, vendte kunden sig,  og jeg tror, vi alle rædselsslagne stønnede neeeeej. He. Mand morede sig kosteligt.

Lederen af Dagli' brugsen på Tuborgvej er blevet døbt Merlung, han kommer før kunderne.

I går ii supermarkedet var det en kunde, der var Merlung. Hun havde en overfyldt vogn, det var på det tidspunkt, der er flest kunder, hun havde valgt til at købe ind til røesten af måneden. Alle hendes varer lagde hun op på båndet i slowmotion, der lå efterhånden et bjerg, der skulle pakkes ned. Og det skal man da gøre, før man betaler, og man skal da lige have købt en speciel pose.

De måtte åbne en kasse ved siden af, denne gang var det mig, der nød oplevelsen, så selv om hr. Mand ville flygte sammen med andre til den nye kasse, gennemtrumfede jeg, at vi blev stående. Hr. Mand endte med at nyde oplevelsen og lagde mærke til de små detaljer, som at den mand der stod lige bag hende, og som ikke havde en chance for at komme hen til den nye kasse, kun skulle købe en plade chokolade.

Bonusinfo: Selv om temperaturen er perfekt, som en af de gode danske sommerdage, så er jeg blevet lidt rød, og det er ikke kun politisk.