Kinesisk inspireret hornfisk
Hornfisk er jo den absolutte yndlingsfisk herhjemme, den kan lavet på utallige måde, jeg har lavet en del forskellige.
Jeg startede med kartoflerne, når det ikke blev ris, som ville være det mest naturlige, skyldes det at jeg havde nye kartofler, som jeg gerne ville bruge inde, de var blevet kedelige. De blev lavet til ovnfritter. Så ordnede jeg mine 2 hornfisk, som blev skåret i 4 stykker. De blev dyppet i en blanding af æggehvide, vand, 1 tsk.bagepulver og maizenamel
Jeg skar et bundt forårsløg i skiver, et stykke ingefær og hvidløg blev skåret fint, 2 røde peberfrugter blev skåret i skiver, det kom ned i min sauterepande sammen med olivenolie, da det var varmet igennem, kom jeg 1 dl risvin, 2 spsk.østerssauce, risvinseddike og fiskesauce i.
De fire hornfiske stykker blev stegt i ret varm olie.
Bonusinfo: Vi fik en dejlig Alsacevin til.
Seneste kommentarer
Hah, jeg er modsat. Dagen efter skal ting have ekstrasalt! Måske Nissen flytter mit salt, til dine rester om natten?
Det lyder vel nok dejligt - jeg nyder også de kvartere der ikke er helt “turistede” men med et lokalt islæt i form af mange indfødte på cafeerne og butikkerne, der ikke nødvendigvis er de sædvanlige💙.
Ja, jeg har det ikke
Min kæreste ser også sport med både åbne og lukkede øjne. Det må være en slags talent.