Moules frites
Ovnen tændes på 200 grader.
En blanding af søde kartofler og almindelige bagekartofler skrælles og skæres i stave. De kommes på en bagepapir og olie kommes på. Og ind i ovnen med dem.
Et kvarter senere sættes en wok eller lignende over med et par skefulde olivenolie , når den er godt varm, åbnes pakken med de istandgjorte muslinger, og de kommes i sammen med hvidløg og en teskefuld pesto Arrabbiata, ikke voldsom stærk chiliblanding, men dog stærk. Låg på så varmen bliver i gryden, wokken. Min støbejernsgryde forsvandt under flytningen?
Ca ti minutter senere er alle muslingerne åbne, fritterne er færdige. Mayonnaise er rørt op med hvidløg, citronen skåret ud. Et voila der er serveret.
Bonusinfo: Der var intet sand i muslingerne. Så pølserne får vi i dag sammen med en spidskålsalat.
Seneste kommentarer
Hah, jeg er modsat. Dagen efter skal ting have ekstrasalt! Måske Nissen flytter mit salt, til dine rester om natten?
Det lyder vel nok dejligt - jeg nyder også de kvartere der ikke er helt “turistede” men med et lokalt islæt i form af mange indfødte på cafeerne og butikkerne, der ikke nødvendigvis er de sædvanlige💙.
Ja, jeg har det ikke
Min kæreste ser også sport med både åbne og lukkede øjne. Det må være en slags talent.