14-05-2019
Paella
Safran opløses i en skål med kogende vand. Olivenolie kommes i en gryde, 200 g kyllingefilet brunes og sættes til side, Hakket løg og hvidløg kommes i gryden, det varmes godt igennem uden at tage farve, så vendes en kop ris i og vandet med safranen kommes i gryden sammen med kyllingefileterne og en skefuld Herbamare. Låg på, rør rundt engang imellem og hold øje med, om der skal mere vand på. To tomater i både kommes i efter ca. 15 minutter og til sidst 150g frosne rejer. Hvis rejerne får for længe bliver de kedelige.
Bonusinfe: 0,2 g safran koster 27 kr, men den kan ikke undværes.
Seneste kommentarer
Hah, jeg er modsat. Dagen efter skal ting have ekstrasalt! Måske Nissen flytter mit salt, til dine rester om natten?
Det lyder vel nok dejligt - jeg nyder også de kvartere der ikke er helt “turistede” men med et lokalt islæt i form af mange indfødte på cafeerne og butikkerne, der ikke nødvendigvis er de sædvanlige💙.
Ja, jeg har det ikke
Min kæreste ser også sport med både åbne og lukkede øjne. Det må være en slags talent.