10-10-2016

Nivea

Jeg er normalt klart til Nivea, jeg kan lide duften embalagen og indholdet.

Faktisk har jeg sværmet for Nivea, siden jeg var barn. De havde en stor reklame med en i mine øjne meget smuk kvinde, ligeså smuk som Cirkelpigen.

Cirkelpigen lå noget udenfor rækkevidde, men det var Niveapigen ikke helt, at det var hun så alligevel, tænkte jeg ikke så meget over, men det gav mig en positiv indstilling til Nivea.

Den blå dåse, ja man skal massere meget for at få den ind i huden, hvilket ikke er så dårligt, mine ben er med alderen blevet meget tørre, denne sommer har jeg skiftet lidt mellem Niveas blå dåse og en hudlotion fra Dove, jeg ved ikke hvilken der er skyld i det gode resultat, men mine ben er ikke længere så tørre. Dove's creme er meget lettere at få ind i huden. Nivea's bodylotion kan jeg ikke anbefale, heller ikke Änglemarks fra Coop. 
De bedste er klart Nivea's blå dåse og Dove bodylotion.

Jeg har ligeledes prøvet Nivea's BB foundation, for tung/drøj kan dog blandes med lidt fugtighedscreme. Det bedste indenfor foundation, som jeg har fundet, er L'orial's. 

Prisen spiller en væsentlig rolle for mig, så ..... 

Jeg har Dior's neglelak, den er ikke god, men dyr.

La Roche-Posay har en creme Lipikar Baume Ap+, som er rigtig god, den fås på Apoteket, hvis den ikke havde været så dyr, kunne jeg godt blive forfalden til den. Det gør den heller ikke billigere, at det er svært at få den sidste creme ud af tuben.

Bonus info: Jeg fik et tip om varm mælk med bagepulver til fødderne, som jeg har afprøvet, fødderne blev bløde og lækre. Billedet på denne side er efter, jeg kan se en forskel.