Restemad
Vi havde nogle rester, jeg havde lavet for meget pasta, jeg havde ikke brugt al den italienske bacon, der var ca 1/3 dåse hakkede tomater tilbage, og der var stadigvæk noget mugost.
Bacon blev skåret i firkanter og kom i wokken, mens jeg holdt øje med den ikke brændte på, skar jeg et løg ud, det kom i wokken, da baconen havde taget farve,, løget gskulle være klart men ikke brunt. Der kom en halv jalapinos, chili, uden frø i, to tomater i mindre stykker, to små røde snackpebre, resterne fra dåsen med hakkede tomater, dåsen blev skyllet med lidt vand, det røg også sammen med resten af mugosten.
Så kogte vandet til pastaen, som kom i, Hjemmelavet pasta er færdig meget hurtigt.
Bonusinfo: Jeg noterede, hvad jeg havde gjort, for det smagte rigtig godt.
Seneste kommentarer
Hah, jeg er modsat. Dagen efter skal ting have ekstrasalt! Måske Nissen flytter mit salt, til dine rester om natten?
Det lyder vel nok dejligt - jeg nyder også de kvartere der ikke er helt “turistede” men med et lokalt islæt i form af mange indfødte på cafeerne og butikkerne, der ikke nødvendigvis er de sædvanlige💙.
Ja, jeg har det ikke
Min kæreste ser også sport med både åbne og lukkede øjne. Det må være en slags talent.