Lam og bønner
Endelig fik jeg lagt bønner i blød, kogt dem og frosset dem ned portionsvis. Det vil sige, en af portionerne blev eñ del af aftensmaden. De blev sammen med hvidløg og persille vendt i en olieeddike dressing.Så blev der lavet en kartoffelsalat med løg og rød peber ligeledes med olieeddike dressing.
Forleden lavede jeg ratatouille, og tænkte at det ville være godt med lidt lam til, men lam er lidt dyrt for tiden. Men lysten til lam var ikke forsvundet, så jeg købte lidt lammeculotte.
Der blev stukket lidt hvidløg i den og drysset lidt salt på. Så blev den brunet i olivenolie, da den var pæn brun, kom jeg kogende vand (2 dl) og en lille håndfuld mynte på. Ca et kvarter efter var den færdig.
Bonusinfo: Lammeculotten bestod af to mindre stykker.
Seneste kommentarer
Hah, jeg er modsat. Dagen efter skal ting have ekstrasalt! Måske Nissen flytter mit salt, til dine rester om natten?
Det lyder vel nok dejligt - jeg nyder også de kvartere der ikke er helt “turistede” men med et lokalt islæt i form af mange indfødte på cafeerne og butikkerne, der ikke nødvendigvis er de sædvanlige💙.
Ja, jeg har det ikke
Min kæreste ser også sport med både åbne og lukkede øjne. Det må være en slags talent.