16-06-2019
Græsk inspiration
Jeg rørte oksekød med lidt salt, peber og hakket løg og hvidløg. Forede to små forme med tørsaltet økologisk bacon og fyldte halvdelen af skålen med farsen, proppede salat ost i tern ned i farsen (5-6 tern i hver), dækkede med fars og kom bacon ovenpå. Ind i ovnen 200 grader i en halvtimes tid. Serveret med tomatsalat og stegte kartofler (rest fra i går).
Bonusinfo: Salatost er den danske variant af fetaost.
Seneste kommentarer
Hah, jeg er modsat. Dagen efter skal ting have ekstrasalt! Måske Nissen flytter mit salt, til dine rester om natten?
Det lyder vel nok dejligt - jeg nyder også de kvartere der ikke er helt “turistede” men med et lokalt islæt i form af mange indfødte på cafeerne og butikkerne, der ikke nødvendigvis er de sædvanlige💙.
Ja, jeg har det ikke
Min kæreste ser også sport med både åbne og lukkede øjne. Det må være en slags talent.